Annerledes, ensom, sosial angst, depresjon, selvmordstanker, rasisme, identitet, usikkerhet, selvbilde, oppvekst....

BOKNYHET
«Når tankene banker på»

- Min historie

Boken selges som e-bok og kan leses med engang!
(leses på nettbrett, lesebrett, mobil osv.)

Du finner boken HER på Tanum.no
Pris: 169,-

I denne boken tar jeg dere med inn i mine tanker og mitt liv. Jeg forteller om livet mitt fra barndom og frem til voksenlivet, kanskje mest forteller jeg om ungdomstiden min. Jeg forteller om det å føle seg annerledes, være adoptert, å få sosial angst, få depresjon og selvmordstanker i en alder av elleve år, oppvekstmiljø, familie, mitt tidligere forhold til vennskap, usikkerhet, å føle seg identitetsløs, rasisme, fremmedfrykt, hudfarge, mitt syn på innvadrere, å være menneske, hvordan se «den andre», tilknytningsvansker, India, sorgen etter mine biologiske foreldre, om letingen etter dem og svaret på spørsmålet: Kommer jeg noen gang til å finne dem, slik at jeg kan møte dem?
Jeg skriver om det som har vært vanskelig, men jeg skriver også om det å finne lykken som den man er født til å være. Gjennom boken finner vi en tråd av negativitet, men mot slutten beskriver jeg hvordan mitt liv forandrer seg til noe positivt ved å få perspektiv på det.
Å være barn og ungdom er ikke alltid like enkelt, det kan være ganske så krevende og vanskelig mange ganger, spesielt når andre rundt ikke forstår på den måten man
selv ønsker å bli forstått. Vi leter etter å være noe, både for andre og for oss selv, når vi ikke finner noe meningsfylt blir livet et koas å leve. Verden kan faktisk være et smertefult sted å befinne seg. I løpet av tolv-tretten år gikk jeg gjennom mange tanker og følelser, til slutt fant jeg ut av hva akkurat jeg trengte i livet for å være lykkelig. Da jeg var ungdom trodde jeg at livet mitt bare skulle være slik det var, trist og mørkt. Jeg var så sikker på at «Livet» ikke var noe for meg. Det måtte være en feil at jeg var her, fordi jeg ikke taklet det særlig bra, slik tenkte jeg helt til den dagen jeg begynte å få perspektiv på livet og forstod at det faktisk var et valg jeg måtte ta for at en forandring skulle skje.
Det skal sies at jeg ikke har levd lenge, jeg er bare tjuefem år gammel, men en viktig ting å vite er at det er i starten av livet vi legger grunnstammen for hvordan fremtiden skal se ut. Det siste man skal gjøre er å ta seg selv for gitt, det var det jeg gjorde, tok meg selv for gitt, og fikk heller da ikke noe godt liv.
Boken er basert på min fortid og en dagbok jeg hadde da jeg var yngre.


Jeg vil også gjerne fortelle at denne boken er en selvpublisert bok. Det er mye om og men om en selvpublisert bok er bra eller ikke. Jeg håper at selvpubliseringsbøker har kommet høyere opp på listen i dag enn for ti år siden. Til syvende og sist handler det om å spre de ordene man selv tror på. I mitt tilfelle sa flere av de etablerte forlagene at målgruppe for boken min ikke var stor nok i forhold til de salgstallene de trengte, men for meg betydde ikke det noe. Det som betydde noe for meg var at akkurat min målgruppe var viktig nok til å skrive en bok og derfor ønsket jeg å gi ut boken min uansett. Ulempen med å gi ut en selvpubliseringsbok er at man ikke får den korrekturlesingen og språkvasken som forfattere får hos de etablerte forlagene, men disse ulempene var ikke noe som stoppet meg. Jeg gir ut en bok jeg kan si at jeg er stolt av. Jeg gir ut en ekte, sårbar, ærlig og personlig historie, som jeg har jobbet hardt med.

 

Mitt mål med denne boken er å gi støtte til andre som har opplevd noe av det samme som meg. Selv om det kanskje bare er én som finner nytte av boken, ja da har jeg uansett fått en seier! For den éne var en gang meg.HÅPER SÅ MANGE SOM MULIG ØNSKER Å LIKE OG DELE
På forhånd, tusen takk!

 

(Flere innlegg finner du under)

 

#nabloggerne #nyhet #bok #høst #bokhøst #boktips #lesehest #lesetips #adopsjon #adoptert #rasisme #psykiskhelse #familie #hverdag #ingenskalværealene

6 kommentarer

Lykke til med salget :) Skal se om jeg får tak i boken selv :)

Guro: Tusen takk! Så hyggelig, du finner den på Tanum.no som e-bok:) Ha en fin kveld!:)

Lykke til med salg :D

Lene: Tusen takk! Ha en fin kveld:)

Enig! Mange opplever forskjellige typer påkjenninger gjennom livet. Men man gir rett og slett aldri

Alskens folk har masse påkjenninger. Redsel, frykt, sinne og håpløshet -!! Men gir aldri opp! Ha i tankene at uansett vil det ALLTID være noe der fremme som vil løse knutene og hjelpe deg ut av det. Tid, forståelse, kunnskap og erfaring kommer alltid godt med. Vit det.

Enig! Mange opplever forskjell: Det er helt sant, viktig å huske på! Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar